onsdag 17. desember 2014

Julefeiring på NådehjemmetÅrets julefest gikk av stabelen fredag 5. desember. Det ble dobbel feiring denne dagen. Først og fremst feiret vi Kongenes Konge komme til vår jord. Samtidig feiret vi Kongen av Thailand. Han ble 88 år, og hans fødselsdag er en stor dag i landet. Alle beboerne på Nådehjemmet var i den anledning kledd i gule t-skjorter. Gult er kongens farge. 
Det var mye forberedelser som skulle til både når det gjaldt mat, pynting og rigging av elektrisk utstyr. Så alle var tidlig på beina og i aktivitet. Beboerne hadde også hatt flere sangøvelser uka før. Julesangene var ikke like godt kjent for alle.
Ved 17.30 tida sto deilig mat ferdig på et veldekket bord ute i hagen. Gjestene som var medlemmer fra Samrong menighet og andre venner av Nådehjemmet, begynte å sige inn. Alle de elektriske lysene som var hengt opp, blinket og lyste i alle reinbuens farger. Det var god stemning,og maten smakte fortreffelig.
Vi sang julesanger før lederen av diakoniavdelingen i den lutherske kirka talte.
Deretter sang beboerne de sangene de hadde øvd på. Det var også en avdeling med spørsmål fra juleevangeliet. De som svarte riktig fikk premie, og det var populært.
Det hele ble avsluttet ved 20.30 tida. Alle hjalp til å rydde, og snart sto bare juletreet igjen. Og da gjestene var gått, var det utdeling av gaver både til liten og stor av Nådehjemmets beboere

Hilsen fra Berit Nilsen 
Senior volentør på Nådehjemmet 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar