tirsdag 19. februar 2013

Barnas dag og litt til...


Nytt fra Immanuel daghjem skrevet av styrer Chummenard og fritt oversatt av meg (Anne)
Det er nytt år allerede! Mange av barna sier til læreren "Jeg er så glad". Læreren spør barna "Hvorfor er du så glad?" Barna svarer samtidig "Det er fordi jeg vil få en presang på Barnas dag. Jeg vet læreren min vil ha en gave for meg, jeg er helt sikker!" Læreren smiler til barna, men tenker for seg selv, hvor kan jeg få tak i gaver til barna?. Men når Barnas dag nærmer seg så er det mange generøse foreldre og naboer som kommer med godteri, melk, leker, lommebøker, dokker, blyanter og viskelær til å gi til barna, i tilegg til is for alle!. Læreren takker Gud og gleder seg sammen med barna som alle fikk en gave på barnas dag. Barna blir veldig glade for gavene, og koste seg med isen de fikk.
14. Februar feiret barna og lærerene Valentines dag i barnehagen. Både i Immanuel daghjem og på Lovsangshjemmet. Alle hadde rosa klær på seg denne dagen.

Siste dag før ferien er 22. mars. Da vil alle de 18 seksåringene motta diplom fra barnehagen.
Barnehagen åpener igjen i mai og fra neste skoleår vil det ikke være noen skolebuss fra Home of Praise til Immanuel daghjem. Dette fordi skolebussen er veldig gammel og går i stykker hele tiden. Dette gjør det vanskelig for mange foreldre i Lovsangshjemmets barnehage og mange ser seg nødt til å finne en barnehage for barna sine i nabolaget. Derfor vil de være færre barn fra Lovsangshjemmet som vil gå videre på Immanuel daghjem. 

En liten kommentar fra meg.
Vi synest det er veldig synd å måtte kutte ut skolebussen da det går utover kanskje de aller svakeste. Immanuel daghjem er en veldig god barnehage som gir barna en god forberedelse til en tøff skolehverdag. Immanuel daghjem har mange dyktige erfarne lærere, i tilegg så kommer misjonærer og voluntører innom og underviser barna i musikk, data og engelsk. Vi håper at vi en dag kan starte opp med skolebuss igjen.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar