onsdag 20. februar 2013

Prosjektet Barn og Unge i Thailand

En oppfordring:
På Lovsangshjemmet har vi i flere år hatt en fritidsklubb for barn i nabolaget. Fire ettermiddager i uken så åpner vi senteret fra klokken 16-18, i tilegg til lørdag formiddag. På fritidsklubben tilbyr vi ulike aktiviteter for barna som musikkkundervisning, Engelskundervisning, data, kunst, sport, lek, fredagsklubb for ungdommer og speiderklubb. Vi kan også glede oss over at flere av våre tidligere brukere nå er i gang med høyere utdannelse, noen av de får stipendstøtte fra fritidsklubben.
Fritidsklubben vår trenger mange flere faste støttespillere og jeg vil med dette brevet oppfordre deg til å bli en av de. Det er desverre svært få som støtter dette viktige arbeidet, en av grunnene er kanskje at informasjonen om arbeidet ikke når fram til alle.

Innsamlingsmål: 336 000 kroner 

Dette vil pengene blir brukt til:
Lønn til barne– og ungdomsarbeideren på fritidsklubben.
Støtte til skolestipend for barn som har gått på fritidsklubben og nå er begynt på høyere utdannelse.
Årlig leir for barna.
Julefest for alle i nabolaget.
Kjøpe inn utstyr til aktivitetene.
Drift og vedlikehold av bygning.
Lønn til misjonærer  som arbeider i prosjektet.

Det tar bare noen minutter å bli fast giver til projektet. Det er bare å følge denne linken. Du må gjerne oppfordre venner og familie til å bli støttespillere de også. Kanskje du er aktiv i en fritidsklubb eller kjenner til en fritidsklubb/ SFO som kunne tenke seg å bli ”venner” med vår fritidsklubb, så ta kontakt med oss på aha@nms.no.
 
På forhånd tusen takk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar