tirsdag 22. april 2014

Immanuel musikkskole

Immanuel musikkskole har hatt full aktivitet nå i barnas skoleferie. Både i kirken og på Lovsangshjemmet har det vært øvelser flere ganger i uken. 
I tilegg til det så var de på øvingsleir i Pattaya. Her kommer noe jeg har klippet fra bloggen til Solveig Johannessen:
"5-8. april 2014 hadde vi årets øvelsesleir for orkesteret i Immanuel. Også i år leide vi et hus på Jomtien sør for Pattaya. Det er det samme huset vi har brukt fire år på rad, så nå føler vi oss nesten som hjemme når vi kommer dit. Vi var 19 personer som reiste og huset har ikke på langt nær så mange sengeplasser, men hva gjør vel det? Så lenge det er plass på gulvet og vi har med ekstra tepper, puter, tallerkener, skjeer og noen store gryter, så fungerer det veldig bra... " Les mer om denne leiren på Solveig sin blogg www.solveigjohannessen.blogspot.com


Nå i påsken fikk vi som går i Immanuel menighet glede av å høre på orkesteret. De er blitt så flinke! Både under Langfredagsmeditasjonen og på Påskegudstjenesen på søndagen så deltok de. Noen av ungdommene hadde også vært med å lage arrangement til et par av sangene. En voluntør fra Skottland har hjulpet de med det.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar