fredag 13. januar 2017

Vi skal på tur

Vi har lært om fisker og sjødyr i lang tid og nå er endelig dagen her, vi ska på tur til akvariet. Alle har møtt opp og mange mødre har spurt om vi ikke trenger hjelp på turen. De vil jo så gjerne være med å oppleve akvariet de også. Ingen har vært der før, ikke lærerne heller. Vanligvis er det alt for dyrt, men denne gangen har vi forhandlet oss til en god pris. Alle er superspente og glade for at tidligere volontører har hjulpet oss med litt ekstra midler.

At selve bussturen skulle bli så spennende hadde jeg aldri tenkt på. Jeg satt i bussen og hørte på når ungene med stor overraskelse så den vakre parken og jubel rop etterhvert som husene ble høyere. Se se en trapp som beveger seg. Margrethe er det Skytrainet som vi ser der? Da vi kom inn i bygningen som akvariet ligger i ble glassheisen nøye studert. Opp ned opp ned. Vi måtte stoppe rulletrappen da vi skulle ned, ingen turde å gå på. Ungene hadde opplevd uendelig mye lenge før vi var kommet frem. De minste satt tett i tett i NMS sin minibuss. Vi hadde lært fra i fjor hvor redd de var for storbuss. Veldig skummelt å sitte i buss for første gang.

Akvariet turen ble ivrig foreviget av lærerne med "selvfi'er" både her å der.  Smilene gikk nesten rundt denne dagen. Her fikk de se, lære og oppleve en helt ny verden. Tilslutt hadde vi lunsj rett ved hai-tunnelen. Før vi returnerte til barnehagene med utslitte, fornøyde og sovende unger.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar