tirsdag 24. september 2013

Som dere kunne lese om i forrige artikkel så er det nå kommet ny leder på skoleinternatet. Hun legger stadig ut nytt om arbeidet på facebook, så alle dere som er venn med Immanuel Phibun får nå nyhetsglimt fra internatet med jevne mellomrom. Oppfordrer alle dere som er på facebook å bli venn med henne. For dere som ikke er på facebook så har jeg kopiert noen av bildene fra facebooksiden inn i denne artikkelen.
Det er regntid og mye regn har strømmet ned. Det kan være slitsomt å gå på skolen når regnet høljer ned, men på skolen må de likevel. Så mye regn kom det en dag at to skilpadder kom "svømmende" inn på internatet :-)


Familiedag vil det nå arrangeres en gang i måneden på internatet. Den dagen¨samles alle de ansatte og ungdommene på internatet til sosialt samvær i fellesområdet. Litt ekstra god mat, lek og moro og en liten premie til den gruppa, det rommet eller den eleven som har utmerket seg på en positiv måte i måneden som har vært. De kan bli premiert over å ha det ryddigste rommet, mest pliktoppfyllende når de gjør de faste oppgavene, flinkest å gjøre lekser, mest hjelpsom, mest humørspreder etc.
De har også hatt en leir sammen med Phibun kirke. Det var i helga som var. Masse ungdom samlet seg til felleskap og moro.
Den nye lederen forkuserer mye på skole og skolearbeid, men også på felleskapet ungdommene imellom og felleskapet med lokalmenigheten blir prioritert.Først en time skolearbeid og så en time med leker, skriver hun på facebook :-)  Nedenfor er noen flere bilder fra livet på internatet.
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar