torsdag 29. august 20131 mnd i Bangkok
Da vi ankom Bangkok den 18.juni manglet det ikke på sommerfugler som flakset rundt i magene på oss begge. I så lang tid hadde vi gledet oss til Thailand, Bangkok og oppholdet vi skulle ha her. Fra før av hadde vi reist rundt i Australia, til Bali og til Singapore. Oppholdet i Bangkok visste vi at ville bli annerledes, men vi gledet oss masse!
Vi hadde rett. Det var veldig annerledes. Vi fikk høre om ulike familiesituasjoner, barn med store vanskeligheter i hjemmet, og fattigdom. Man skulle tro at barna vi skulle jobbe med var helt nedbrutte, men nei. De var så herlige! Så utrolig glade, takknemlige, interesserte, drømmende og håpefulle! Det var utrolig fint, og kjekt og kunne få lov til å bety en forskjell for disse barna, gi av oss selv, og ha engelskundervisning til noen som var så interesserte i å lære.

Ikke bare barna vi jobbet med knyttet vi bånd til. Det var så fint å bli kjent med barnehagetantene, og de andre lærerne. Vi lærte begge masse om bruken av kroppsspråk og håndbevegelser, da ikke alle lærerne var like gode i engelsk. Språkbarrieren brøt vi sakte, men sikkert ned. Alle kastet bort sjenansen, og vi fikk se hvor herlige mennesker de alle sammen er!

Tiden i Bangkok gav oss så utrolig mye. Vi er så takknemlige for alt! Begge er vi sikre på at vi må tilbake! J

 Until next time! - Maggie&Lilly (Magny Simona og Åse Lill)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar