onsdag 25. april 2012

Seniorvoluntør på ImmanuelhjemmetI år har vi begynt med noe nytt på Immanuelhjemmet i Phibun. Vi har for første gang tatt imot en pensjonist fra Norge som kom for å jobbe frivillig. Det var utrolig velykket, og vi håper det er flere av dere dere spreke pensjonister der ute som kunne tenkt dere å gitt noe av deres tid og penger til å tjene ungdommer i Thailand.  Vi tar gjerne imot ektepar eller to som reiser sammen fordi det kan være litt stusselig å være alene!

Temperaturen i Phibun er helt perfekt i november-januar for nordmenn som ikke er så glad i altfor varmt klima. I perioden mars-april er skolen stengt og også i oktober.  Resten av året er helt åpent, men da må dere forberede dere på varmt klima. Ta kontakt med Arne Hustrulid på a.hustrulid@gmail.com for mer informasjon.

Terje Garvik fra Karmøy var første mann ut som seniorvoluntør. Det er også han som skriver under om den flinkeste avgangseleven på ungdomsskolen i Phibun i år som nå har bodd på Immanuelhjemmet i 6 år. Noen av dere har kanskje lest stykket i misjonstidende.

Hilsen Astrid Veum Mydland
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar